Dit keer het verhaal van Ritsi

Ongelooflijk, 31 jaar, verantwoordelijke baan, nette jongen, geen strafblad en nog steeds geweigerd worden bij Millers in Den Haag. Terwijl ik alleen zin had in wat gezelligheid en een drankje op zaterdagavond. En nadat eerst 3 donkere jongens worden geweigerd, worden er direct daarna ruim 15 mensen wel binnen gelaten. En dan eerst zeggen dat het te druk is, we geen vaste gasten zijn, we eerder moesten komen. In het filmpje wat ik heb gemaakt is nog te zien hoe anderen mensen wel naar binnen mogen toen wij net geweigerd waren en we met de uitsmijter praten. Echt een triest gevoel krijg ik ervan Millers.

Ik heb een paar dagen later de eigenaar gesproken. Hij zegt dat de beslissing juist is geweest, hij kan niet uitleggen wat ik concreet moet doen om vaste gast te worden en zegt uiteindelijk zich ook nog eens aangevallen te voelen omdat ik zeg hier met andere partijen over te willen praten omdat ik de beslissing discutabel vind. Wat willen jullie dan Millers? Dat ik mijn mond maar houd….?

Ik hoop dat jullie mede door dit bericht willen nadenken over het ‘deurbeleid’ dat jullie voeren en de beslissing die de jullie afgelopen zaterdag hebben genomen om drie donkere jongens te weigeren. Kom op ik dacht dat we deze tijden al achter ons hadden gelaten.

Gr. Ritsi van Emden

Jouw verhaal?

Wil je jouw verhaal ook met onze lezers delen? Kijk dan op deze pagina.


2.405 keer gelezen | Geschreven door
1 comments
Julia
Julia

Wat naar dat je dit hebt meegemaakt. Ik hoop dat je dit inderdaad gaat melden, bijvoorbeeld bij een instantie als art. 1, www.art1.nl of de gemeente Den Haag. Je zou misschien ook de mensen die wel worden binnengelaten kunnen vragen of ze inderdaad vaste klanten zijn, ik hoop dat ze het dan voor je opnemen.

Trackbacks

  1. […] Dit keer het verhaal van Ritsi Ongelooflijk, 31 jaar, verantwoordelijke baan, nette jongen, geen strafblad en nog steeds geweigerd worden Lees verder […]